Financiele vacatures

De leukste banen in de financiële sector vind je hier! Werk je graag met cijfers en hou je van een duidelijke structuur, zoek dan in onze vacatures naar een baan die je op het lijf geschreven is. Bijvoorbeeld in accountancy, belastingen, hypotheken en/of administratie.
 
Je wordt niet overspoeld met duizenden niet-relevante functies, maar kunt gericht zoeken naar de gewenste job. Of je nu als (assistent) accountant aan de slag wilt, als financieel adviseur, belastingadviseur, fiscalist of planeconoom. Of misschien houd je je het liefst bezig met de gehele financiële en salarisadministratie, begrotingen, prognoses en rapportages. De financiële wereld biedt volop variatie en uitdaging. Twiglers begrijpt dat en helpt jou de juiste plek te vinden door je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 
In deze sector moet je beschikken over actuele kennis van wet- en regelgeving, resultaatgericht en accuraat zijn. Andere belangrijke kernwoorden zijn: integriteit, correctheid en een goed ontwikkeld analytisch vermogen.
 
Alle beroepen die aansluiten op jouw persoonlijkheid, opleiding en competenties zijn verzameld en gecategoriseerd op onder meer mbo/hbo en wo-niveau. Verder kun je filteren op de gewenste locatie binnen een bepaalde straal, het aantal uren en op trefwoorden.